Троє розбійників у військовій формі побили та обікрали мешканця Харківщини

Розбійники погрожували чоловікові пістолетом.

Зловмисників розшукували місяць.

21 листопада у селі Кам’яна Яруга (Чугуївський район) троє невідомих у військовій формі з балаклавами на обличчях та зі зброєю увірвалися до будинку 60-річного чоловіка, побили його та, погрожуючи пістолетом, забрали 10 000 доларів, 71 000 гривень і золоті прикраси. Двох зловмисників знайшли, ще одного розшукують. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

«Проведення комплексу оперативно-розшукових заходів дозволило спільними зусиллями служб та підрозділів харківської поліції вийти на слід зловмисників. Ними виявилися 55-річний та 43-річний мешканці Чугуївського району та 51-річний житель Харківської області», — розповіли в поліції.

Під час обшуків у зловмисників знайшли пістолети «Флобер» і «Вальтер» та набої, мобільні термінали, гроші, золоті прикраси, полімерні хомути, скотч і транспортний засіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківʼянин із пістолетом-запальничкою пограбував підлітка

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Двом жителям Чугуївського району оголосили підозру, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Місцеперебування третього розбійника встановлюють.

Також правоохоронці перевіряють цих чоловіків на причетність до скоєння злочинів на території Харківської та інших областей України.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській областіФото: ГУ Нацполіції в Харківській областіФото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Джерело

Новости Харькова