Троє людей підірвалися на вибухових предметах у Харківській області

Надзвичайні події сталися у Чугуївській та Барвінківській громадах.

Троє людей отримали травми через підрив на вибухонебезпечних предметах.

З️а 7 вересня троє жителів Харківщини були госпіталізовані через поранення, отримані від вибуху невідоих предметів. Перша подія сталася близько 11:00. У ДСНС надійшла інформація, що двоє людей, чоловік та жінка, рухаючись на вантажному автомобілі по польовій дорозі поблизу села Мосьпанове Чугуївського району, підірвались на невідомому вибухонебезпечному предметі.

«Унаслідок вибуху вони зазнали мінно-вибухових травм, значних тілесних ушкоджень. Стан тяжкий. Постраждалих госпіталізовано до медичного закладу», — повідомили у ДСНС.

Другий вибух пролунав удень у полі між містом Барвінкове та селом Червоне. Підірвався трактор місцевого агропідприємства. За попередньою інформацією, вибухнув касетний боєприпас. Постраждав 42-річний тракторист.

Як повідомили у ДСНС, його госпіталізували узадовільному стані до Барвінківської міської лікарні.

У ДСНС просять житлелів Харківщини бути максимально обережними та пам’ятати про високу мінну небезпеку. Зокрема, не пересуватись невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами, не чіпати будь-які підозрілі та незнайомі предмети, не відвідувати ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

KharkovNEWS.info писав, що 6 вересня у лісовому масиві Савинської громади підірвалася вантажна автівка, яка рухалася грунтовою дорогою і перевозила дрова. Водій і пасажир вантажівки зазнали акубаротравм та чисельних забоїв

Джерело

Новости Харькова