Сирський розказав, де окупанти загрузли на Харківщині

Ворог перекидає на Харківщину підрозділи з інших напрямків.

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський кілька днів працював у військових частинах на найбільш гарячих точках східного фронту.

За результатами поїздки на північ Харківської області він повідомив, що російські військові намагаються пройти вглиб території, успіху не мають. Крім того, для наступу на Вовчанськ ворог перекидає військових з інших напрямках, однак це не допомагає.

«На Харківському напрямку ворог веде безуспішні дії, намагаючись просунутися вперед в глибину наших бойових порядків та створити так званий «пояс безпеки». У Вовчанську противник загруз, незважаючи на залучені сили та засоби, які постійно поповнює за рахунок підрозділів з інших напрямків», — розповів Олександр Сирський.

Росія продовжує вести активний наступ різної інтенсивності по всьому фронту, спрямовуючи основні зусилля на Покровському та Курахівському напрямках.

Як писав KharkovNEWS.info, минулої доби на Харківському напрямку російські окупанти провели п’ять атак. Вони висувалися у бік позицій українських захисників біля Липців та Вовчанська. ЗСУ відбили всі атаки.

Автор: Анна Шафранович

Джерело

Новости Харькова