Ще одне харківське кладовище закрили

Через небезпеку заборонено відвідувати чотири міські цвинтарі.

Територія кладовища може бути замінованою.

Із понеділка 1 травня закрите кладовище №13 по вулиці Пушкінській, 108. Рішення ухвалило комунальне підприємство «Ритуал», оскільки була відповідна рекомендація від Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області. На території кладовища можуть залишатися артилерійські снаряди, що не розірвалися або інші вибухонебезпечні предмети. Про це повідомили у Харківській міській раді.

У міськраді нагадали, що досі закриті для відвідування харківські кладовища — №15 по вулиці Володі Дубініна, №16 по вулиці 7-ї Гвардійської Армії, №17 по вулиці Курочкіна Гора.

Крім того, не рекомендують від відвідувати інші кладовища та меморіали, оскільки залишається загроза ракетних та артилерійських обстрілів із боку окупантів.

Дізнатися інформацію про ритуальні послуги можна за номером телефону диспетчерської служби КП «Ритуал» — 16-40, або на офіційній сторінці комунального підприємства у Facebook за посиланням тут.

Як писав KharkovNEWS.info, на великодні свята Рада оборони Харківської області заборонила відвідувати 753 кладовища у регіоні через потенційну загрозу замінування.

Джерело

Новости Харькова