Розстріл колони на Харківщині: поліція розшукує вцілілу дитину

Хлопчика забрав хрещений батько, але де дитина зараз, невідомо.

Поліція розшукує 5-річного Ярослава Майгура.

У вересні під час обстрілу російськими окупантами автоколони у Куп’янському районі загинули батьки Ярослава Майгура. Дитину забрав хрещений батько, але наразі місце перебування хлопчика невідомо. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

«У зв’язку з обстрілами мешканець Харкова у квітні 2022 року переїхав разом зі своїми батьками до селища Куп’янськ-Вузловий. У вересні на автодорозі між селищем Куп’янськ-Вузловий та селом Курилівка було розстріляно колону цивільних, на місці від обстрілу померли мати та батько дитини. Хлопчика забрав хрещений батько, та на даний час місцезнаходження дитини не встановлене», — розповіли в поліції.

Прикмети Ярослава Майгура: на вигляд 4-6 років, худорлявої статури, світле коротке волосся.

Якщо у вас є будь-яка інформація про місце перебування Ярослава Майгура, повідомте її за адресою: місто Мерефа, вулиця Дніпровська, 211 (відділ поліції №3 Харківського районного управління №1 ГУ Нацполіції в Харківській області), — або за номерами телефонів: 102 та 050-728-20-81.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, 25 вересня вранці російські окупанти майже впритул розстріляли евакуаційну колону в Куп’янському районі. Колона складалася з семи автомобілів. Загинули 26 людей, серед них — вагітна жінка і тринадцятеро дітей. Декілька людей змогли врятуватися. Вони дали свідчення слідчим.

Джерело

Новости Харькова