Російські окупанти обстріляли п’ятнадцять населених пунктів Харківщини

Противник продовжує утримувати свої війська в прикордонних районах Бєлгородської області.

Загалом за добу ворог завдав 3 ракетних та 17 авіаційних ударів, а також здійснив понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Надалі зберігається загроза ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України, — попереджають в Генштабі ЗСУ.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, обстріли окупантів протягом доби зафіксували у Куп’янському, Чугуївському, Ізюмському, Харківському районах області.

На Слобожанському напрямку ворог продовжує утримувати свої війська в прикордонних районах  Бєлгородської області. Мінометних та артилерійських обстрілів зазнали Стрілеча, Зелене, Стариця, Огірцеве, Варварівка, Черняків, Чугунівка, Дворічна і Рідкодуб на Харківщині.

На Куп’янському напрямку окупанти обстріляли райони населених пунктів Западне, Кислівка, Табаївка, Піщане, Крохмальне, Берестове, Харківської області. 

Як писав KharkovNEWS.info, внаслідок обстрілів у с. Підлиман Ізюмського району отримав травми 60-річний чоловік. Постраждалий госпіталізований у важкому стані до медичної установи

Джерело

Новости Харькова