Росіяни завдали удару по району вокзалу у Чугуєві

Обстріл здійснили удень.

Влучання зафіксували по цивільній інфраструктурі.

Удень 3 травня російські окупанти обстріляли місто Чугуїв. Вибух пролунав о 12:08. На місці працюють екстрені служби. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У планах Росії на 2024 рік — окупація Харкова — генерал Павлюк

«Пошкоджено цивільну інфраструктуру. На цю хвилину інформація про постраждалих не надходила. Триває ліквідація наслідків профільними службами», — розповів Синєгубов.

В ефірі телемарафону заступник начальника ХОВА Роман Семенуха повідомив, що росіяни били касетними боєприпасами в районі залізничного вокзалу.

UPD. Пізніше у Головного управлінні Нацполіції у Харківській області повідомили, що на місці обстрілу у Чугуєві знайшли уламки двох ракет системи «Торнадо-С» із касетними бойовими елементами та двох ракет С-300. Унаслідок обстрілу постраждали троє людей, їх ушпиталили, вони знаходяться у стабільному стані. У місті пошкоджені будівлі, багатоквартирний будинок та дві машини.

Як писав KharkovNEWS.info, минулої доби росіяни 12 разів штурмували позиції у Харківській області та обстріляли 18 населених пунктів. За добу загинув чоловік, ще десятеро людей постраждали.

Джерело

Новости Харькова