Росіяни гатили по 19 населених пунктах Харківщини

Обстріли здійснювали на Слобожанському та Куп'янському напрямках.

Окупанти били з танків та артилерії.

Минулої доби Росія обстріляла 19 населених пунктів Харківської області. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

На Слобожанському напрямку наступальних угруповань російських окупантів не зафіксовано. Однак обстріли тут тривають. Учора під обстрілами перебували райони населених пунктів Ветеринарне, Стрілеча, Глибоке, Зелене, Нескучне, Тернова, Огірцеве, Стариця, Вовчанськ і Бударки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може вдарити на захід від Харкова, — польський генерал

На Куп’янському напрямку загарбники застосовували танки та артилерію. Ударів завдали по територіях населених пунктів Дворічна, Синьківка, Іванівка, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне та Піщане.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, внаслідок обстрілів було пошкоджено багато будинків, вибиті вікна та зруйновані господарчі споруди.

Як писав KharkovNEWS.info, раніше заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький повідомив, що російські окупанти можуть знову спробувати перейти державний кордон України на Куп’янському напрямку. 

Джерело

Новости Харькова