Росія вдарила по житловій забудові у Харкові (оновлено)

Повітряна тривога у регіоні лунає зранку.

Росія знищує освітню інфраструктуру міста.

Удень 27 червня російські окупанти обстріляли Харків. Повітряна тривога на Харківщині лунає від самого ранку, її оголосили о 9:03. Вибух у Харкові було чутно о 15:53. За інформацією Харківського міського голови Ігоря Терехова, під обстріл потрапив корпус вишу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За пів року Росія завдала понад 2000 ударів по Харківській області

«Ворог знову нищить освітню інфраструктуру міста. Сьогоднішній удар прийшовся по одному з корпусів вищого навчального закладу Харкова», — розповів Терехов.

UPD. Пізніше Терехов уточнив, що від обстрілу постраждали не корпуси закладу освіти, а район житлової забудови. Інформація про загиблих або постраждалих поки не надходила.

«Потрапляння у приватні житлові будинки. Деякі з них зруйновані. Попередньо, постраждав і гуртожиток одного з наших вишів», — повідомив Терехов.

За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, під ударом перебував Київський район. 

16:32 — відомо, що від вибухової хвилі пошкоджено скління у двох корпусах закладу вищої освіти. Люди не постраждали.

16:52. Унаслідок обстрілу постраждали двоє людей. У чоловіка — вибухове поранення та пошкодження нижніх кінцівок, жінка отримала гостру реакцію на стрес.

17:04 — четверо постраждалих. Стало відомо, що ще двоє людей отримали гостру реакцію на стрес.

Як писав KharkovNEWS.info, Харків обстрілювали увечері 26 червня. Керована авіабомба пошкодила будівлю цивільного підприємства.

Автор: Марія Мирошниченко

Джерело

Новости Харькова