Росія вдарила двома ракетами по Чугуївському району

Влучання зафіксовано поряд з адмінбудівлею.

Харківщину обстрілювали із зенітно-ракетних комплексів і реактивних систем залпового вогню.

У вівторок 22 серпня російські окупанти запустили дві ракети по селищу Чкалівське у Чугуївському районі. За попередньою інформацією, це були ракети С-300. Обстріл здійснили близько 20:30. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Зафіксовано влучання двох ракет поряд з адмінбудівлею, в якій знаходяться будинок культури, кафе, селищна рада та спортивна зала. Будівля пошкоджена», — розповів Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти відійшли на відновлення на Куп’янському напрямку

Минулої доби під обстріли окупантів потрапили також Ізюмський і Куп’янський райони. Загарбники вдарили з реактивних систем залпового вогню «Ураган» по селу Шийківка (Ізюмщина). Унаслідок обстрілу поранена 65-річна жінка. Постраждалу у середньому стані ушпиталили. У селі пошкоджені п’ять приватних будинків. 

Окрім Шийківки, була обстріляна Чернещина. Там пошкоджень зазнали приватні будинки. У Новосергіївці зайнялося поле. Також пожежа у полі сталася у селі Глушківка на Куп’янщині. За інформацією Головного управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, Глушківку обстріляли увечері. Після обстрілу загорілася суха трава. Площа пожежі склала п’ять гектарів.

Як писав KharkovNEWS.info, уночі 22 серпня Росія також била по Чугуївщині. Під обстріл потрапив Вовчанськ. Під завалами одного з будинків опинилася 56-річна жінка. Рятувальники деблокували жінку.

Джерело

Новости Харькова