Росія обстріляла Куп’янськ, є поранений

Місто потрапило під обстріл вранці.

Чоловік отримав осколкове поранення.

1 лютого о 7:30 російські окупанти обстріляли місто Куп’янськ. Під час обстрілу постраждав 60-річний чоловік. Його з осколковим пораненням ушпиталили. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як розповіли у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, один з російських снарядів влучив у приватний будинок у Куп’янську. Поранення отримав 60-річний власник цього будинку.

«Внаслідок вибуху житловий будинок зазнав руйнацій. Пошкоджена одна із зовнішніх стін та дах. Поранено 60-річного господаря оселі, який перебував на дворі. Він отримав осколкове поранення черевної порожнини, — розповіли у ДСНС. — Після стабілізації пораненого рятувальники допомогли медикам транспортували його до карети швидкої. Треба було подолати шлях вгору довжиною 150 метрів по засніженому крутому схилу правого берега річки Оскіл».

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області

За останню добу Росія завдала ударів по 14 населених пунктах у Харківській, Вовчанській, Куп’янській ОТГ. На Слобожанському напрямку під обстріли потрапили райони населених пунктів Ветеринарне, Стрілеча, Глибоке, Зелене, Нескучне, Огірцеве, Вовчанськ, Стариця та Бударки. На Куп’янському напрямку били по територіях Іванівки, Куп’янська, Кислівки й Котлярівки.

Як писав KharkovNEWS.info, голова ХОВА Олег Синєгубов закликав мешканців Дворічної та Куп’янська евакуюватися, оскільки перебувати у цих населених пунктах небезпечно через загрозу постійних обстрілів.

Джерело

Новости Харькова