Росія обстріляла Харківщину з реактивних систем залпового вогню та артилерії

Пошкоджена адмінбудівля, будинки та господарчі споруди.

Минулої доби Росія била по Харківському, Куп’янському, Чугуївському та Богодухівському районах.

Зі ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню й мінометів окупанти обстріляли населені пункти Куп’янськ, Ківшарівка, Великий Бурлук, Красне, Глибоке, Стрілеча та Червона Зоря. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди. У селі Кіндрашівка Куп’янського району через обстріл із реактивних систем залпового вогню пошкоджено адміністративну будівлю», — розповів Синєгубов.

За інформацією Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, також учора під обстрілом перебувало місто Вовчанськ. О 16:40 рятувальники виїжджали перевіряти місця влучання. Як з’ясували, обстріляний був приватний сектор. Пошкодження зафіксували на території шести приватних домоволодінь.

Як писав KharkovNEWS.info, 1 березня зранку російській окупанти обстріляли Чугуїв. Було зафіксовано три влучання в місті. Пошкоджений багатоквартирний будинок. Постраждав 52-річний чоловік і 13-річний хлопчик.

Джерело

Новости Харькова