Ролети день-ніч: особливості та переваги

Ситуація, коли сонечко дивиться у віконечко, тішить лише при читанні позитивних дитячих віршиків. Вплив прямих ультрафіолетових променів не тільки створює зайву спеку в приміщенні, але і знижує працездатність, а також негативно позначається на стані шпалер, елементів декору, які вицвітають. Для захисту від спекотного літнього сонця найкраще замовити у Львові ролети день ніч.

Це сучасні штори рулонного типу, які підкреслюють гарний смаку господині. Найголовніша їх функція – можливість самостійного регулювати ступінь освітлення. Можна створити як абсолютну темряву, так і м’яке світло природного типу. Фактично, ролети день-ніч – це оригінальний мікс жалюзі та штор класичного типу. Переглянути різні варіанти, вибираючи відповідний колір, малюнок можна в онлайн каталозі магазину https://sunguard.com.ua/zhalyuzi/den-nich/. Досвідчені консультанти допоможуть швидко оформити замовлення з доставкою та встановленням за бажанням покупця.

Особливості конструкції 

Варто розглянути, з чого складаються подібні ролети. Це проста конструкція, що включає в себе тканинне полотно зі смуг тканини, що чергуються та  відрізняються своєю прозорістю. Також у складі є вал, який крутиться: він призначений для намотування. Щоб привести ролети день-ніч у дію, достатньо почати крутити вал, що дозволить досягти яскравого, приглушеного світла або затемнення.

Умовно ролети рулонного типу класифікуються за своєю конструкцією. Виділяють наступні варіанти.

  • Відкриті, коли вал відкритий, а тканину, яка накручується на нього, видно. Вони відрізняються невисокою ціною, компактністю.
  • Касетні (закриті) – тканина згортається, її  не видно через те, що вона поступово поміщається в спеціальний короб. Подібний варіант додає приміщенню естетики, однак і коштує дорожче.
  • Відкривати та закривати ролети день-ніч легко за допомогою пульта або механічним чином – вручну.

    З яких тканин виготовляють сучасні аналоги штор? У більшості випадків, використовується поліестер для більш щільної смуги, а ось тонкі смужки тканини виготовляються з дрібної сітки або класичного тюля. Також непрозора частина може бути виготовлена ​​із натуральних міцних тканин.

    Переваги 

    Безперечною перевагою ролетів є багата палітра кольорів. Можна обрати ролети з малюнком, ідеально підбираючи під особливості інтер’єру. Оскільки останнім часом ця категорія штор стала дуже затребуваною, необхідно поговорити про переваги.

  • Навіть якщо ролети опустити, можна непомітно спостерігати за видами з вікна, тоді як приміщення залишається закритим для перегляду. Подібний варіант убереже мешканців нижніх поверхів від надмірної цікавості перехожих.
  • Універсальність застосування – підходять як для приміщень ділового стилю, так і для дому.
  • Легкість догляду – досягається завдяки захисту від впливу зовнішніх факторів за допомогою спеціального шару. Використовувати миючі засоби не потрібно: достатньо протирати ролети або періодично чистити їх щіткою.
  • Бажаєте додати крапельку сучасності до повсякденного інтер’єру? Достатньо замовити зворотній дзвінок на сайті, щоб отримати консультацію та придбати товар із доставкою по місту.

    Джерело

    Новости Харькова