Пункти обігріву на Харківщині переводять у «сплячий» режим

У Балаклії провели засідання з питань техногенно-екологічної безпеки.

Пункти обігріву переведуть у «сплячий» режим, а «пункти незламності» підготують до роботи.

У Балаклійській громаді (Ізюмський район) починають готувати «пункти незламності». Відповідне рішення ухвалили на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 15 вересня. Про це повідомили у Балаклійській міській військовій адміністрації.

«Відповідальним особам за організацію функціонування пунктів незламності (пунктів обігріву) Балаклійської міської територіальної громади активізувати роботу щодо їх підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років. Пунктам обігріву, які заплановані для відкриття на території міської громади у 2023- 2024 осінньо-зимовому періоді, визначити режим функціонування як «сплячі» пункти незламності (в готовності до негайного відкриття у разі блекауту)», — сказано у протоколі рішення КТЕБ.

Як писав KharkovNEWS.info, минулого року у Харківській області було відкрито 761 «пункт незламності». Навесні у режим очікування перевели 269 «пунктів незламності». Також у «сплячий режим» перейшли 11 «пунктів незламності», розташованих у наметах.

Джерело

Новости Харькова