Причини вивчати англійську мову

Вивчення англійської мови є однією з найбільш постійних інвестицій, які ви зробите. Якщо ви запитуєте себе, чому вам варто вивчати англійську, ось вагомі причини.

У сучасному світі знання англійської стало дуже важливим, щоб не залишатися на задньому плані і не втрачати можливості. Коли мова заходить про англійську, майже всі кажуть, що англійська – це “мова можливостей”. То чому? Насправді відповідь доволі проста. Тому що англійська мова поширена практично в кожній країні світу!

Багато дорослих не переймаються питанням, чому вони почали вивчати англійську мову. Вони починають вивчати цю іноземну, не замислюючись про те, наскільки це корисно для їхнього життя та численні переваги, які це їм принесе. Однак знання цієї мови зараз набагато важливіше, ніж було раніше. Нині англійська є найпоширенішою мовою в бізнесі. Крім того, що вона є офіційною більш ніж у 50 країнах світу,  також другою за популярністю серед людей, рідною мовою яких не є англійська.

Англійська мова в бізнесі

Глобалізація економіки та ділового світу призвела до того, що багатьом компаніям потрібні працівники, здатні спілкуватися з іноземними клієнтами. Зараз компанії формують свій професійний персонал за різними критеріями. Наприклад, раніше від вас очікували лише навичок, пов’язаних із роботою, пропонованих для найму. Саме англійська для IT спеціалістів є дуже корисною.

Тепер, крім цього, велике значення має те, наскільки ви знаєте англійську мову. Коротше кажучи, якщо ви добре говорите англійською, то:

  • кращі перспективи працевлаштування, особливо у сфері продажів, адміністрування, маркетингу, банківської справи, зв’язку та перекладу;
  • шанси бути найманими в міжнародних компаніях, хороша зарплата і можливість просування по службі.

Англійська мова у світі науки

Вчені повинні пояснювати висновки, які представляють їхній науковий прогрес загалом, публікуючи результати своїх досліджень у науковому журналі або зустрічаючись віч-на-віч з іншими вченими, збираються подібним шляхом на конференціях, де вони можуть публікувати статті. Якщо ви проводите наукові дослідження, незалежно від того, який шлях ви оберете і коли ви бажаєте, щоб ваші висновки вийшли за межі міжнародних кордонів і вплинули на інших вчених, то всі повинні використовувати англійську мову. Наша школа англійської мови в Києві solid.com.ua вам допоможе поліпшити свої навички і знання! Ми допоможемо зробити це якісно.

Джерело

Новости Харькова