Працівниця медзакладу у Харківській області зазнала поранень внаслідок обстрілів

Росіяни обстріляли Вовчанськ та ще 20 населених пунктів області.

Минулої доби ворог продовжував тероризувати обстрілами цивільне населення прикордонних міст і сіл Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів.

Як повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов, внаслідок обстрілів Вовчанська пошкоджено медичний заклад. 62-річна медикиня отримала поранення та була госпіталізована в стані середньої тяжкості.

«Будівля закладу зазнала суттєвих руйнувань. Крім того, у Вовчанську обстрілами пошкоджено 5 приватних житлових будинків», — розповів Синєгубов. 

Наслідки обстрілів на Харківщині. Фото: Олег Синєгубов

Також, за даними Генштабу, під ворожими обстрілами вчора перебували Козача Лопань, Токарівка, Малі Проходи, Стрілеча, Лук’янці, Нескучне, Стариця, Нестерне та Землянки на Слобожанському напрямку.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали Строївка, Дворічанське, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Лиман Перший, Кіндрашівка, Масютівка, Табаївка та Берестове Харківської області.

На  Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. 

«Зберігається військова присутність противника у прикордонних з Україною районах Курської та Бєлгородської областей»,  — повідомили у ранковому зведенні Генштабу.

Піротехніки ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 167 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Як писав KharkovNEWS.info, напередодні в Ізюмському районі підірвалися двоє цивільних.

Джерело

Новости Харькова