Понад 50 закладів освіти Харківської області отримали хромбуки

У Харківську область надійшло понад 700 хромбуків.

Хромбуки дали закладам освіти, які постраждали через війну або перебували в окупації.

У Харківську область надійшло 717 хромбуків від міжнародної організації ЮНЕСКО. Їх отримали 55 закладів освіти Харківської області. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків отримав півтора мільярда гривень із держбюджету на освіту

Хромбуки надали 32 закладам освіти, розташованим у Харкові та Харківському районі, 11-ти закладам у Чугуївському районі, дев’яти — в Ізюмському, двом закладам у Куп’янському районі та одному — в Богодухівському.

«Хромбуки розподілили серед професійно-технічних закладів та закладів загальної середньої освіти Харківщини, які постраждали від війни або перебували в окупації», — розповіли у ХОВА.

Хромбук — це ноутбук або планшет з обмеженими можливостями виробництва Google, що працює на операційній системі Chrome OS. Хромбук є новим типом комп’ютера. Призначений, у першу чергу, для використання при підключенні до інтернету, з більшістю даних на «хмарі». Запускається за короткий час.

Фото: ХОВА

Як писав KharkovNEWS.info, учителі Харківської області отримають майже 6000 ноутбуків від Google. Харківщині надали найбільшу кількість ноутбуків.

Джерело

Новости Харькова