Після атаки на Харків у лікарнях залишаються восьмеро людей

Лікарі надають допомогу восьми постраждалим.

Серед ушпиталених є двоє дітей.

Станом на ранок 1 липня у лікарнях перебувають восьмеро постраждалих унаслідок учорашнього обстрілу відділення «Нової пошти» у Слобідському районі Харкова. Це шестеро дорослих і двоє дітей віком 16 років та вісім місяців. Один постраждалий, 58-річний чоловік, перебуває у важкому стані. Стан інших п’ятьох дорослих лікарі оцінюють як середній.

«58-річний чоловік знаходиться у важкому стані, але стабільний. Він отримав вибухове поранення з пошкодженням голови, тулуба та лівої верхньої кінцівки», — повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Лікарі називають стан підлітка стабільним, із позитивною динамікою. Восьмимісячного хлопчика сьогодні планують виписати із лікарні, він перебуватиме під наглядом сімейного лікаря.

Як писав KharkovNEWS.info, російські окупанти обстріляли Харків увечері 30 червня. Фугасна авіабомба вагою 500 кілограмів влучила по Слобідському району, у кількох метрах від відділення «Нової пошта». У момент обстрілу на сортувальному терміналі розвантажували посилки.

Після обстрілу загорілися вісім вантажівок, пошкоджені три виробничо-складські будівлі та поліклініка. Загинув 38-річний водій, ще десятеро людей постраждали, зокрема восьмимісячний хлопчик.

Автор: Ганна Ткаченко

Джерело

Новости Харькова