Підрив автівки на мінному полі у Харківській області: у двох дітей опіки тіла 80%

Дітей ушпиталили до опікового центру.

Сім’я їхала автівкою до кладовища грунтовою дорогою і натрапила на мінне поле.

Трагедія сталася удень у Золочівській громаді. Біля греблі машина, у якій перебували подружжя з двома дітьми і їхня племінниця, наїхала на міну. Коли пролунав вибух, почали детонувати інші вибухові пристрої на цьому мінному полі, автівка спалахнула. За попередніми даними, люди прямували на цвинтар, повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщии Сергій Болвінов.

Матір загинула на місці, батько і діти у важкому стані доправлені до лікарень. Двоє дітей отримали 80% опіків тіла. Ще одна постраждала, 15-річна дівчинка, має неважкі поранення. Дітям надали першу медичну допомогу у медзакладі Золочівської громади, потім ушпиталили до Харкова. Про це пише «Суспільне» з посиланням на начальника Золочівської селищної військової адміністрації Віктора Коваленка.

«Двох дітей відвезли до обласного опікового центру, у них 80% опіків тіла. Старшу дівчинку направили до обласної дитячої лікарні, бо у неї не тяжкі поранення. Чоловіка направили до обласного шпиталю, він військовий, батько двох дітей: приїхав у відпустку. На жаль, мама дітей загинула. Разом зі своїми двома дітьми подружжя везли 12-річну племінницю», — розповів Віктор Коваленко.

За словами начальника Золочівської селищної військової адміністрації, сім’я мешкала у селі Відроженівське. Автомобіль із родиною пересувався ґрунтовою дорогою між селами Морозова Долина і Леміщене, якою раніше ніхто не користувався.

Як писав KharkovNEWS.info, 2 червня біля сіл Морозова Долина та Леміщине у Золочівській громаді на невідомому вибуховому пристрої підірвалася машина, у якій перебувала родина з трьома дітьми. Внаслідок підриву загинула 37-річна жінка. Постраждали 12-річна та 15-річна дівчинки й 12-річний хлопчик.

Джерело

Новости Харькова