Підліткові тапочки в Belsta – здорові ніжки та легка хода

Весь час кажуть про те, що для малечі взуття потрібне анатомічне та з якісних матеріалів, тому що тіло ще розвивається та не може протистояти неякісній колодці. Але мало хто розуміє, що з дорослішанням такі потреби нікуди не зникають. Окрім того, до них додаються вимоги, щодо зовнішнього вигляду. І це стосується взуття будь-якого типу: спортивного, домашнього, класичного.

А от компанія Belsta пам’ятає про потреби дітей у будь-якому віці. Тому якщо вибирати підліткові тапочки в belsta.ua, то вийде купити якісне взуття у всіх сенсах. Воно буде:

  • пошите з натуральних матеріалів;
  • за лекалами, яки зроблені за допомогою новітніх комп’ютерних програм;
  • за допомогою колодок, що повторюють вигини ступні. 

Завдяки чіткого дотримання всіх правил пошиття взуття, капці для підлітка стануть улюбленими. Більше не знадобиться вмовляти дитину, щоб взулася та не ходила босоніж по холодному кахлю чи паркету. А те, що вони правильно пошиті, допоможе в розвитку стопи підлітка без якихось відхилень. 

До того ж на підприємстві є відділ якості. Через нього проходить кожна партія товару. І якщо буде помічений брак, то продукція буде відправлена на перероблення, а не в продаж.

Фабрика з пошиття взуття працює в Україні, а саме в Одеській області. Отримати підліткові капці можна поштою з доставкою по всій країні.

Як обрати підліткові тапочки виробника Belsta

Те, що все взуття на сайті belsta.ua правильне та якісно пошите, допомагає обрати пару капців за іншими параметрами. І не відволікатися на те, чи рівні стежки та чи сидить взяття взагалі по нозі.

Додатково, на що потрібно звернути увагу, це на всі частини, з яких складаються підліткові тапочки від українського відомого виробника Belsta.

  • Матеріал. На сайті можна обрати моделі з махри, джинсу, повсті, велюру та інших матеріалів.
  • Підошва. Фабрика використовує у своїх моделях капців гумову підошву та ПВХ. А також є варіанти зі шкіри, причому натуральної.
  • Устілка. В залежності від моделі тапочок, вона може бути виконана з овчини чи махри. А також з більш легкого текстилю, якщо мова йде про літні варіанти домашнього взуття.
  • За кольором та оформленням тапочки для підлітків різноманітні. Можна обрати яскраві та стримані, з принтом чи однотонні. Є моделі капців, які точно дівчачі чи хлоп’ячі. А є й унісекс за зовнішнім виглядом.

    Купити на belsta.ua підліткові тапочки можна від однієї пари, хоч сайт і належить виробнику. Якщо є потреба в гуртовій закупівлі, то можна звернутися до консультанта, який розповість про умови та підкаже, як купити за найнижчою ціною.

    Джерело

    Новости Харькова