Підготовка теплового господарства до наступного сезону

Аби наступний опалювальний сезон пройшов без позаштатних ситуацій, необхідно влітку належним чином підготувати теплове господарство до роботи. Запорукою безвідмовного функціонування обладнання котелень і теплових мереж, та, як наслідок, стабільного надання послуг теплопостачання споживачам у м. Ізюмі — є своєчасне виконання всього комплексу підготовчих та профілактичних заходів.

Ізюмське комунальне підприємства теплових мереж майже одразу після закінчення опалювального періоду 2022/2023 років розпочало підготовку до наступного сезону. Виконуються роботи з гідравлічних випробувань котлів та теплових мереж.

Крім забезпечення сталого функціонування котелень і мереж які в 2022/2023 роках постачали тепло, планується підключити будинки, що залишались без тепла та приєднані до котельні, що розташована на проспекті Незалежності, 33А. З цією метою ІКПТМ планує відновити внутрішньобудинкові мережі споживачам за адресами: пр. Незалежності, 41, пр. Незалежності, 47, пр. Незалежності, 49, та надати допомогу у цій справі будинкам ОСББ за адресами вул. Захисників України, 5, вул. Захисників України, 7.

Спільно з компанією OXFAM з Великобританії проводяться роботи по відновленню котельні розташованої по вулиці  Соборній 52Б, яка забезпечувала теплом будинки по вулицям Соборній, Покровській, та площі Джона Леннона. Завершено скління вікон, отримано мережеве обладнання, ведуться монтажні роботи.

Дуже багато уваги приділяється вирішенню питання стосовно забезпечення теплом будинків які розташовані в центральній частині міста. З цією метою розроблено та проаналізовано можливість встановлення та підключення чотирьох модульних котелень замість зруйнованої котельні на  вулиці Героїв Чорнобильців. Розроблено схему їх розташування та підключення. Вирішено питання щодо їх придбання.

Словом, підготовка до нового опалювального періоду триває, а теплоенергетики зараз максимально навантажені і планують виконати усі поставлені задачі до вересня.

Також сподіваємось на допомогу мешканців міста Ізюма при проведенні обстежень багатоповерхових будинків та визначення пошкоджень.

Адміністрація ІКПТМ

Джерело

Новости Харькова