Під час пожеж у Харківській області загинула людина, двоє постраждали

Пожежі сталися у Харкові та Солоницівській громаді.

Тіло чоловіка виявили у будинку, який горів.

2 січня сталися пожежі у селищі Пересічне Солоницівської громади та у Харкові. Під час пожеж одна людина загинула, двоє постраждали. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Пожежа у Пересічному сталася опівдні. Як пояснили у ДСНС, мешканці порушили правила безпеки, коли переливали легкозаймисті речовини, через що виник електростатичний розряд та спричинив пожежу в гаражі.

«На 48-річному чоловікові та 75-річній жінці горів одяг на площі пів квадратного метра. Внаслідок пожежі чоловік та жінка отримали опіки. Вони госпіталізовані до опікового центру. Підрозділи ДСНС на місце події не викликались», — розповіли рятувальники.

Ще одна пожежа сталася о 23:51. По вулиці Владивостоцькій у Харкові горіла частина будинку на двох власників. Коли пожежники прибули на місце, вогнем були охоплені 80 квадратних метрів будинку. Під час гасіння вогню в будинку виявили тіло чоловіка. Інформацію про загиблого встановлюють. Вогонь ліквідували близько 5:00.

Як писав KharkovNEWS.info, 30 грудня у селищі Андріївка Ізюмського району під час пожежі загинув 48-річний чоловік. Причиною виникнення пожежі стала необережність під час паління.

Джерело

Новости Харькова