Під час обстрілу на Харківщині пошкоджена автівка швидкої та пункт базування

Росіяни завдали кілька ударів по Куп'янському району.

Автівка їхала на виклик, коли загарбники відкрили вогонь.

У неділю 4 червня о 22:50 унаслідок обстрілу російськими окупантами Куп’янського району пошкоджень зазнала машина швидкої, яка прямувала на виклик. Попри це, медики дісталися місця та надали допомогу пацієнту. Після чого машину відправили на ремонт. Близько 23:30 росіяни знову вдарили по Куп’янщині. Під удар потрапив пункт базування швидкої допомоги у селищі Ківшарівка. Постраждалих унаслідок обстрілів немає.

«Їхали на виклик, поруч вибух. Лобове скло тріснуло. Зараз його нове ставлять на СТО. Бригада не постраждала, вони поїхали на виклик далі, обслужили, потім автівку замінили. Це Куп’янський район. Потім там через годину був ще один прильот, і вже в Ківшарівці вилетіли вікна у нас на пункті базування», — повідомив KharkovNEWS.info директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта..

Як писав KharkovNEWS.info, 5 червня вранці окупанти обстріляли Куп’янськ із реактивних систем залпового вогню. В місті пошкоджені житлові будинки, гараж та будівля лікарняної лабораторії. 

Джерело

Новости Харькова