Під час обстрілів Харківщини був поранений чоловік

Постраждалий — мешканець Вовчанська.

Минулої доби окупанти гатили по Харківському, Чугуївському і Куп’янському районах.

У Вовчанську внаслідок ударів постраждав 72-річний чоловік. У місті пошкоджені 11 будинків, кафе, елеватор, зерносховище і склад, виникли пожежі, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією Харківської обласної прокуратури, по Вовчанську окупанти били з мінометів. Рятувальники о 00:40 виїхали гасити пожежу у приватному гаражі. Вогонь загасили за годину. Крім того, співробітники ДСНС двічі виїжджали перевіряти місця обстрілів у Липцях. Черех обстріли тут зафіксували пошкодження у двох приватних будинках, автівці та на опорі лінії електропередач.

По селищу Ківшарівка (Куп’янський район) росіяни запустили дві авіабомби ФАБ-250. Вони влучили у землю. Обстріл стався близько 15:00. Через удари пошкоджений багатоповерховий будинок, вибиті вікна у будівлі закладу освіти.

Також у Куп’янському районі під обстріл потрапило село Новоосинове. Там пошкоджена квартира. У Харківському районі були обстріляні Безруки, пошкоджене приватне домоволодіння.

Обстріл Ківшарівки. Фото: Харківська обласна прокуратура

Як писав KharkovNEWS.info, через численні обстріли 29 травня на Харківщині сталося п’ять пожеж. Займання виникли у Куп’янському та Чугуївському районах. 

Джерело

Новости Харькова