Особливості послуги автопідбору

Коли ви купуєте новий автомобіль, немає сенсу думати про пробіг, чи був він в аварії або зараз перебуває в розшуку. Але якщо мова заходить про б/в машину, то потрібно ретельно вивчати кожен момент, і тільки експерти з підбору зможуть надати допомогу у виборі авто у Львові і знайти ці проблеми.

Чи варто вдаватися до послуг автопідбору: яких неприємностей вдасться уникнути

Поговоримо про деякі поширені проблеми:

  • Юридичні помилки. Машина може бути в розшуку або викрадена. Її могли придбати в кредит і прострочити оплати. Щоб уберегти себе від таких неприємних ситуація, бажано перевіряти машину попередньо.
  • Неправильно вказаний пробіг рік виготовлення автомобіля. На ці моменти люди дивляться насамперед. Тому умільці змінюють ці параметри, щоб підняти ціну автомобіля. Тільки це ніяк не вплине на технічні характеристики автомобіля.
  • Ремонт машини після аварії поганої якості. Перекупники машин не витрачають багато грошей на хороші деталі, через це машина може часто ламатися і бути небезпечною на дорозі.
  • Дефекти які не видно. На жаль, візуально діагностувати працездатність електроніки, ходової частини або двигуна авто нереально. Якщо не зробити відповідний огляд, то ці проблеми можуть спливти під час експлуатації.
  • Клієнтом автопідбирача може стати людина, яка зовсім не розуміється на автомобілях, так само як і водій-професіонал, що довірить вибір експерту, бо цінує дорогоцінний час.

    Сумлінний підбір авто – щасливий майбутнй клієнт

    Головним бажанням замовника, який використовує послуги автопідбору – не стати обдуреним. Ніхто не хоче переплачувати зайві гроші, за неякісний автомобіль.

    Перед пошуком авто укладається договір, де всі моменти співпраці написані. При бажанні клієнта всі свідоцтва, документи і реєстрація фірми надається для вивчення. Ви можете нам довіритися, і ми будемо робити все, щоб ви залишилися задоволені.

    Індивідуально з кожним клієнтом ми обговорюємо порядок оплати. Наша фірма може працювати за передоплатою і без неї. Якщо вноситься передоплата – це все фіксується документом.

    Перевірка будь-якого автомобіля в компанії motorscout.ua проходить дуже відповідально. Ніяких «домовленостей» з продавцем бути не може. Нам дуже важлива наша репутація і принциповість у таких моментах. Всі етапи діагностики фіксуються фото і відео. Після всього цього матеріали відправляють клієнту, і ви можете поговорити з фахівцем про подробиці огляду.

    Джерело

    Новости Харькова