Окупанти завдали ударів по 22 населених пунктах у Харківській області

По регіону били з мінометів та артилерії.

Росіяни йдуть в атаки, в тому числі на Куп’янському напрямку.

Минулої доби російські окупанти обстріляли 13 населених пунктів на Слобожанському напрямку та дев’ять — на Куп’янському. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

«На Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках минулої доби наші захисники відбили понад 85 атак противника», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

Наступ окупанти вели на Куп’янському та Лиманському напрямку, це райони населених пунктів у Луганській області — Макіївка, Невське, Червонопопівка, Шипилівка та Білогорівка. Успіху загарбники не мали.

На Куп’янському напрямку за добу обстріляли території населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Западне, Лиман Перший, Голубівка, Курилівка, Піщане, Кислівка й Табаївка. Обстріли здійснювали з артилерії.

На Слобожанському напрямку обстановка не змінюється, формування наступальних угруповань окупантів не зафіксовано. Однак обстріли продовжуються. Тут були обстріляні Гатище, Ветеринарне, Стрілеча, Мороховець, Лук’янці, Тернова, Вовчанськ, Потихонове, Комісарове, Вільхуватка, Тихе, Устинівка та Анискине. Ударів завдавали з мінометів та артилерії.

Як писав KharkovNEWS.info, військовий оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко припустив, що росіяни спробують атакувати прикордонні села Харківської області, але найближчим часом не матимуть успіху.

Джерело

Новости Харькова