Окупанти обстріляли десять населених пунктів у Харківській області

По регіону били з авіації, артилерії та мінометів.

Минулої доби Росія обстрілювала Куп’янський, Богодухівський та Ізюмський райони.

Під час обстрілу Куп’янська близько 13:00 були знищені три машини, у яких перебували цивільні. Загинуло шестеро людей — чотири чоловіки та дві жінки. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

З артилерії та мінометів обстріляли понад десять населених пунктів Харківщини. Під обстрілами перебували села на Куп’янському напрямку: Красне Перше, Лиман Перший, Синьківка, Котлярівка, Крохмальне, Берестове, Амбарне, , а також на півночі області: Строївка, Тополі, Одноробівка та Івашки.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, авіаційних ударів завдали по Іванівці та Куп’янську. На Слобожанському напрямку загарбники розставляють міни на території, яка проходить біля кордону.

«На Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати угруповання військ прикриття державного кордону. Проводить активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

Як писав KharkovNEWS.info, 18 вересня російські загарбники завдали три удари по Холодногірському району Харкова. Після обстрілу сталася пожежа у нежитловій будівлі. Постраждалих не було.

Джерело

Новости Харькова