Окупанти обстріляли 15 населених пунктів у Харківській області

Під обстрілами перебували Слобожанський і Куп'янський напрямки.

Росія зосереджена на веденні наступу на Куп’янському напрямку, на Слобожанському напрямку обстановка не змінюється.

Минулої доби російські окупанти обстріляли 15 населених пунктів у Харківській області. Обстріли здійснювали з мінометів та артилерії. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

«Російська федерація продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України. Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська армія не перетинала кордон у Харківській області

На Куп’янському напрямку минулої доби під обстріли потрапили райони населених пунктів Лиман Перший та Курилівка.

За інформацією Генштабу, на Слобожанському напрямку обстановка не змінюється, ознак формування наступальних угруповань окупантів не зафіксували. Однак обстріли тут тривають. За добу ударів завдали по районах населених пунктів Ветеринарне, Червона Зоря, Стрілеча, Стариця, Вовчанські Хутори, Черняки, Лошакове, Красне Перше, Строївка, Новомлинськ, Дворічна, Западне й Куп’янськ.

Як писав KharkovNEWS.info, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов раніше повідомляв, що російські загарбники намагаються прощупати слабкі місця на Куп’янському напрямку й сконцентрувати удари, аби відбити втрачені восени позиції, їм потрібний залізничний вузол.

Джерело

Новости Харькова