Окупанти намагаються вивести деякі підрозділи з-під Вовчанська

За добу ворог втратив близько 80 солдатів.

За сьогодні противник чотири рази атакував на Харківському напрямку.

Всі спроби – в районі Вовчанська. За даними Генштабу, станом на 13 годину, два ворожих штурми підрозділами Сил оборони відбито. Ще два – продовжуються.

«Дуже активна авіація окупантів, зі сторони Бєлгорода (рф) російські терористи скинули 29 КАБів по позиціях наших військ та населених пунктах. Бомбардуванню піддано Глибоке, Вовчанськ, Вовчанські хутори та Липці. У район останнього загарбники скинули аж 23 керовані авіабомби», — йдеться в повідомленні.

Водночас російська армія відводит деякі підрозділи з-під Вовчанська. Про це в телемарафоні розповів підполковник Назар Волошин, речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця».

«Армія Росії виводять свої розбиті підрозділи з-під Вовчанська. Це, зокрема підрозділи, які належать 11-му танковому полку 18-ї мотострілецької дивізії 11-ї армійського корпусу та 83-тя їхня десантна бригада», — повідомив Назар Волошин.

За його даними, втрати ворога за добу на цьому напрямку становили понад 80 осіб особового складу, танк, п’ять артилерійських систем, дев’ять автомобілів, близько сім одиниць спеціальної техніки, 44 укриття з особовим складом.

За даними Генштабу, на Куп’янському напрямку тривають чотири боєзіткнення поблизу Стельмахівки та Берестового. Дві атаки російських військ, у районах Піщаного і Синьківки, наші захисники відбили. Ворог завдав удару некерованими авіаракетами неподалік Табаївки.

Як писав KharkovNEWS.info, ЗСУ уразили ворожий пункт управління на кордоні із Харківщиною. Також над областю знищили сім ворожих дронів.

Автор: Марія Мирошниченко

Джерело

Новости Харькова