Окупанти накрили Куп’янськ артилерією

Місто обстріляли пізно ввечері.

Минулої доби Росія била по Харківському, Куп’янському та Чугуївському районах.

Увечері 19 квітня окупанти обстріляли Куп’янськ. Через обстріл був пошкоджений приватний будинок, виникла пожежа. Постраждалих не було. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, пожежа у Куп’янську сталася о 22:17. По місту загарбники били з реактивної артилерії. Пожежа виникла після обстрілу в одному з приватних будинків.

На момент прибуття рятувальників вогонь охопив близько 100 квадратних метрів. У будинку поруч були вибиті вікна.

«Вогнеборці локалізували вогонь о 22:58 та ліквідували його о 23:40. Залучалось три одиниці техніки та 15 людей особового складу ДСНС», — розповіли рятувальники.

Крім того, о 10:35 19 квітня співробітники ДСНС виїжджали на перевірку місця обстрілу у село Петропавлівка. Обстріл там здійснили окупанти напередодні. Рятувальники виявили пошкодження шести приватних будинків і однієї господарчої споруди.

За минулу добу під обстріли також потрапили населені пункти Стрілеча, Огірцеве, Вовчанськ, Петропавлівка, Караїчне, Землянки, Устинівка та Одрадне на Слобожанському напрямку й Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне та Берестове — на Куп’янському.

Як писав KharkovNEWS.info, через обстріли Харківщини 18 квітня четверо людей — 18-річна дівчинка з Петропавлівки, 77-річна жінка з Куп’янська, подружжя з Вовчанська. Крім того, 19 квітня під завалами у Вовчанську знайшли тіла чоловіка та жінки.

Джерело

Новости Харькова