Окупанти атакували у напрямку Куп’янська

Бої тривають на Куп'янському напрямку.

Російські військові обстрілювали Харківщину з артилерії, мінометів та авіації.

Минулої доби окупанти зробили кілька спроб наступу у напрямку Куп`янська. За повідомленням Генштабу, атаки відбувались у районах південно-східніше села Вільшана та східніше села Петропавлівка (за 10 кілометрів від міста). Українська армія відбила спроби наступу.

На Куп’янському напрямку росіяни з авіації обстріляли три населених пункти Харківщини — Іванівка, Загризове та Вільшана. З артилерії та мінометів загарбники били по місту Куп’янськ, селам Піщане та Чернещина. На Слобожанському напрямку загарбники били по населених пунктах Гранів, Плетенівка, Охрімівка, Крейдянка та Вільхуватка.

Нагадаємо, останніми днями кількість обстрілів та атак із боку загарбників зменшилась. Це пов’язано з тим, що українська армія стримала активні дії ворога. Тому російські окупанти проводять перегрупування, аби поповнити втрати.

Як писав KharkovNEWS.info, уночі 16 серпня загарбники запустили дрони-камікадзе Shahed на село Піски-Радьківські у Борівській громаді. Унаслідок обстрілів були пошкоджені склади покинутого сільськогосподарського підприємства.

Джерело

Новости Харькова