Неподалік Харкова пограбували пенсіонера

Пограбування відбулося у Високому.

Пенсіонер зняв готівку у банкоматі в супермаркеті й пішов додому, на вулиці на нього напали.

12 грудня увечері до поліції звернувся 72-річний мешканець селища Високий і повідомив, що на вулиці невідомий вдарив його по голові, забрав гаманець, де було 9200 гривень, і втік. Патрульні розшукали зловмисника. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

Грабіжником виявився 33-річний житель селища Хорошеве, який має судимість. Слідчі з’ясували, що чоловік побачив, як пенсіонер знімає готівку, відстежив його та пограбував.

«Того вечора зловмисник перебував у супермаркеті та помітив, як потерпілий у банкоматі знімав готівку. Коли пенсіонер попрямував додому, нападник пішов за ним та вдарив кулаком по голові. Чоловік упав на землю, а зловмисник витягнув з його сумки гаманець та втік», — розповіли в поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення.

Як писав KharkovNEWS.info, 26-річний чоловік пограбував біля одного з харківських супермаркетів 8-річну дівчинку. Дідусь з онукою приїхав до супермаркету, дитина стояла біля машини, зловмисник підбіг до неї й вихопив із рук мобільний телефон.

Джерело

Новости Харькова