Наслідки удару по Харкову: серед поранених є діти (оновлено)

Авіабомби влучили у житловий будинок та підприємство.

Близько 15:10 зс рф завдали авіаудари по Харкову з населеного пункту Строітель Бєлгородської області РФ.

За даними Харківської обласної прокуратури, російська армія вдарила по місту чотирма УМПБ Д30-СН. 

Зафіксовано влучання трьох боєприпасів по території підприємства у Холодногірському районі м. Харкова. Також одне влучання було по житловому пʼятиповерховому будинку в Основʼянському районі міста.

«Станом на зараз відомо про двох загиблих. Ще 23 людини отримали поранення, серед них дві дівчинки 12 та 13 років», — повідомив прокурор області Олександр Фільчаков.

Станом на 17:57 відомо про 37 поранених.

Медики борються за життя чотирьох пацієнтів — двох жінок та двох чоловіків, які перебувають у важкому стані.

Також начальник ХОВА Олег Синєгубов надає дані про трьох загиблих. 16 людей госпіталізовані, двоє з них — діти. Чотири — у важкому стані.

За даними міського голови, одна з загиблих — жінка, яка виходила з тролейбусу. Як повідомив начальник слідчих поліції Харківщини Сергій Болвінов, другий загиблий — чоловік, який перебував поряд із будинком. Третій загиблий — охоронець заводу, по якому влучили трьома авіабомбами, за даними Болвінова, там поранень дістали четверо людей.

Станом на 20 годину відомо про 43 постраждалих. Серед поранених двоє дітей 12 та 13 років. Шестеро громадян, серед яких один чоловік, чотири жінки та одна дитина, знаходяться у важкому стані.

ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, Зеленський відреагував на обстріл Харкова. Бомба влучила у житловий будинок.

Автор: Марія Мирошниченко

Джерело

Новости Харькова