На вокзалі у Харкові відкрили зал очікування для людей з інвалідністю

Приміщення відкриті і під час блекауту.

На залізничному вокзалі у Харкові відкрили зал очікування для людей з інвалідністю та оновили вбиральню.

Зал очікування розташований у центральному холі ліворуч, поряд із черговим і довідковим бюро. Тут обладнали простір для пасажирів на колісних кріслах та альтернативне джерело живлення на випадок знеструмлення. Поруч облаштували убиральню для людей з інвалідністю. Про це повідомили у компанії «Укрзалізниця».

«Він облаштований новими меблями, є кондиціонери та інші зручності. Крім того, тут є місця для встановлення крісел колісних. За відсутності електропостачання передбачено застосування альтернативного джерела живлення. Нова вбиральня також адаптована для людей з інвалідністю та є безкоштовною для всіх пасажирів», — розповіли в «Укрзалізниці».

В укритті на цокольному поверсі у головному залі відкрили кімнату для відпочинку пасажирів із дітьми. Тут є стіл для сповивання дитини, крісло для годування, а також стійки, де можна зарядити гаджети.

Фото: «Укрзалізниця» Фото: «Укрзалізниця»

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківській області відновили рух приміські потяги ще кількох маршрутів. Їх скасовували після масованого обстрілу Росії наприкінці березня.

Джерело

Новости Харькова