На війні загинув командир із Харківської області

Житель Лозівської громади був командиром стрілецького відділення.

Віталій Копейкін служив в АТО та знову став захищати країну під час повномасштабного вторгнення.

10 квітня біля села Терни у Краматорському районі Донеччини загинув військовий із Лозівської громади Віталій Копейкін. У Збройних силах України він служив командиром стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу. Про це повідомили у Лозівській міській раді.

Народився Віталій Копейкін 18 липня 1970 року (53 роки) у селищі Близнюки. У 1985 році закінчив Лозівську загальноосвітню школу №3, потім навчався у Морехідному училищі, у 1988 році його призвали на військову службу. У 1990 році закінчив училище у Сєвєродвінську (Росія), став техніком-судномеханіком.

У 2010 році працював у господарчій групі відділу освіти Лозівської міськради, із червня 2015 по липень 2016 року його увільнили від роботи, оскільки він проходив військову службу у ЗСУ за призовом під час мобілізації. Служив в АТО, отримав відзнаку. Віталій Копейкін знову став на захист України у перший день повномасштабної війни.

«Взяв участь в АТО, отримав статус учасника бойових дій. За високі показники, старанність та наполегливість, проявлені під час проведення навчальних зборів і тактичних навчань, у 2017 році нагороджений Грамотою Сухопутних військ Збройних Сил України. Віталій був справжнім патріотом, вірним побратимом, людиною слова, зразком незламності й вірності своїй країні та українському народові», — розповіли у Лозівській міськраді.

Віталій Копейкін. Фото: Лозівська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинули снайпер та оператор ПТРК із Харківської області. Україну захищали Олександр Черемісов та Іван Яресько.

Джерело

Новости Харькова