На війні загинув житель Харківської області

Україну захищав мешканець Кегичівської громади.

Юрієві Шмигаренку було 32 роки.

На війні загинув житель Кегичівської громади Юрій Шмигаренко. Він жив у селі Красне. Попрощалися із захисником 8 грудня. Його поховали на кладовищі у селі Красне.

«Кегичівська селищна рада та особисто селищний голова Антон Доценко висловлюють щирі співчуття родині та близьким загиблого. Доземно вклоняємося пам’яті героя, який заплатив власним життям за майбутню перемогу і звільнення від окупантів рідної землі. Полеглий Герой назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і поважав», — зазначили у Кегичівській громаді.

Про загибель Юрія Шмигаренка також повідомили у Красненському ліцеї, випускником якого був військовий. За інформацією ліцею, Юрій Шмигаренко долучився до Збройних сил України у перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну, не чекаючи повістки. У військового залишився син і дружина.

«Із залізною упевненістю говорив, що ніхто із захисників ніколи не пропустить ворога на нашу землю. Дивився на свого синочка й казав: «Заради них ми підемо на все!». А ще посміхався так, як тільки він умів, і заспокоював: «Усе буде добре!», — розповіли у Красненському ліцеї.

Як писав KharkovNEWS.info, 27 листопада на війні загинув люботинець Геннадій Шегунов. Нещодавно йому виповнилося 39 років. Із захисником попрощалися 1 грудня.

Джерело

Новости Харькова