На війні загинули снайпер та оператор ПТРК із Харківської області

Захисникам було по 35 років.

Україну захищали Олександр Черемісов та Іван Яресько.

2 травня на війні загинув захисник із Лозівської громади Олександр Черемісов. У Збройних силах України він служив на стрільцем-снайпером-розвідником. Військовому було 35 років. Попрощаються із ним у середу 8 травня у місті Лозова, його поховають на Центральному кладовищі.

«Саша народився у 1989 році багатодітній родині. Мав старшу сестру, брата та брата-близнюка. Закінчив 9 класів Широчанської школи. Продовжив здобувати профтехосвіту. Друзі, рідні та знайомі запам’ятали Олександра добрим, ввічливим, щирим. Він мав веселу вдачу, завжди був оптимістом та підбадьорював інших. Співчуття рідним та близьким», — розповіли у Лозівській міській територіальній громаді.

Олександр Черемісов. Фото: Лозівська міська територіальна громада

Іван Яресько із Сахновщинської громади загинув під час виконання бойового завдання 3 травня. Він був оператором протитанкових ракетних комплексів. Поховають Івана у селі Дубові Гряди. Дату та час прощання повідомлять згодом.

«Низько схиляємо голови перед пам’яттю захисника! Дякуємо військовослужбовцю за захист! Висловлюємо щирі співчуття всім рідним, близьким, друзям, побратимам з приводу смерті нашого земляка», — зазначили у Сахновщинській селищній раді.

Іван Яресько. Фото: Сахновщинська селищна рада

Як писав KharkovNEWS.info, у Києві попрощались із загиблим на Харківщині волонтером і добровольцем. Едуарду Хатмулліну було 54 роки.

Джерело

Новости Харькова