На війні загинули житель Краснокутської громади та випускник харківського вишу

Обидва бійці отримали смертельні поранення на Донбасі.

На війні загинув житель Краснокутської громади В’ячеслав Нікітенко та випускник харківського вишу Геннадій Шаганенко.

В’ячеслав Нікітенко отримав смертельне поранення 27 грудня у місті Бахмут (Донецька область). Йому було 36 років. Про це повідомили у Краснокутській селищній раді.

«Ми глибоко співчуваємо родині В’ячеслава Нікітенка. Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цей важкий біль втрати близької людини», — сказано у повідомленні.

За інформацією Краснокутської селищної ради, В’ячеслав Нікітенко народився 26 листопада 1986 року. Жив у селищі Водяне. У Збройних силах України служив солдатом, стрільцем та помічником гранатометника.

В’ячеслав Нікітенко. Фото: Краснокутська селищна рада

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Бахмутом загинула бойовий медик «Хартії» Владислава Черних

Про загибель 48-річного Геннадія Шаганенко повідомили у Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого. Військовий загинув у Луганській області 22 грудня. 

Геннадій Шаганенко народився 6 лютого 1974 року у Дніпродзержинську (сьогодні місто має назву Кам’янське). Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого закінчив у 2009 році.

«Багато років свого життя він присвятив роботі у Державній пенітенціарній службі України. За словами друзів та колег, Геннадій був надійним товаришем, завжди готовим прийти на допомогу, з ним було дуже легко працювати», — розповіли у виші.

До Збройних сил України Геннадій Шаганенко долучився 3 березня. Він був сержантом, брав участь у бойових діях. У нього залишилася дружина, син і брат.

Геннадій Шаганенко. Фото: Андрій Білоусов

Як писав KharkovNEWS.info, 8 вересня під час звільнення міста Балаклія в Харківській області загинув випускник кафедри економіки та менеджменту економічного факультету Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна 2013 року Тарас Ріц.

Джерело

Новости Харькова