На Салтівці ремонтують ще один будинок

У будинку потрібно відновити покрівлю, перекриття та встановити ліфти.

На вулиці Наталії Ужвій продовжують відновлювати будинок.

У будинку тривають демонтажні та відновлювальні роботи. Через російські обстріли у багатоповерхівці була пошкоджена покрівля, тримальні конструкції, повилітали вікна, знищені системи тепло-, водо- та електропостачання, ліфтові кабіни та технічне приміщення. Як розповіли у Харківській міськраді з посиланням на Департамент з благоустрою, відбудови та реконструкції, наразі у будинку розбирають пошкоджені конструкції. Завершити ці роботи планують до кінця місяця.

«Демонтаж планують закінчити до кінця червня. Після цього фахівці відновлять покрівлю, стіни, внутрішні та зовнішні перекриття, встановлять нові вікна в квартирах та місцях загального користування, а також нові ліфти з усім обладнанням», — розповіли у міськраді.

За словами директора Департаменту з благоустрою, відбудови та реконструкції Костянтина Лиска, у будинку також хочуть утеплити фасад з метою енергозбереження.

Фото: Харківська міськрада Фото: Харківська міськрада Фото: Харківська міськрада Фото: Харківська міськрада Фото: Харківська міськрада Фото: Харківська міськрада ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові почнуть відновлювати ще чотири будинки. Харківська міська рада підписала чотири угоди на відбудову багатоповерхових будинків, що були пошкоджені за час повномасштабної війни.

Автор: Анна Шафранович

Джерело

Новости Харькова