На пожежі у Харкові врятували кошеня та евакуювали 15 людей

Тварина знаходилася у підвалі, де сталося займання.

Із будинку на Салтівці евакуювали 15 людей, зокрема дітей. 

Удень 18 квітня у дев’ятиповерховому будинку по вулиці Гвардійців-Широнинців сталася пожежа. Повідомлення про займання у підвалі рятувальники отримали о 9:25. За адресою виїхали два відділення вогнеборців на автоцистернах. 

На момент приїзду рятувальників утворилося сильне задимлення, воно поширювалося від підвалу сходовою клітиною. Із будинку евакуювали п’ятнадцятьох жителів, зокрема трьох дітей. 

«Під їхнім наглядом на свіже повітря оперативно вийшли 15 мешканців будинку, з яких 3 — це діти. Під час проведення розвідки у підвалі вогнеборці виявили маленьке кошеня, яке забилось у куток. Його відразу винесли з небезпечної зони, врятувавши життя», — розповіли у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області. 

Рятувальники з’ясували, що у підвалі загорілося сміття. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів. Займання ліквідували о 10:49. Унаслідок пожежі люди не постраждали. Причину її виникнення наразі встановлюють. 

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові через пожежу евакуювали співробітників підприємства. У Новобаварському районі горів фасад будівлі.

Джерело

Новости Харькова