На мапі DeepState з’явилася сіра зона біля кордону на північ від Харкова

Ілюстрація: мапа DeepState

Автори аналітичного проєкту “DeepState” позначили як сіру зону район населених пунктів Стрілеча та Пильна в прикордонні Харківської області.

“Противник пробує заходити та закріплятися в ряді населених пунктів вздовж кордону, зокрема, в селах Стрілеча-Красне-Пильна-Борисівка. Також здійснюються спроби заходу ворога в населені пункти Гатище-Плетенівка. Основними силами кацапів для заходу наразі є піхота з підтримкою невеликої кількості техніки. Далі вищевказаних населених пунктів рухатися не наважуються, можливо, очікується залучення основних сил”, – поінформували в телеграм-каналі “DeepState”.

Автори аналітичного проєкту підкреслили, що наявних у росіян ресурсів замало для глибокого просування. Те, що відбувається, поки більше схоже на дестабілізацію в прикордонних районах. Однак не відомо, скільки основних сил ворог готовий залучити для маневру.

Слідом “DeepState” поінформував про знищення в цьому ж районі трьох одиниць російської техніки – на північ від населених пунктів Мороховець та Олійникове.

Джерело

Новости Харькова