На Луганщині загинув військовий із Харківської області

Україну захищав Віктор Каплун.

Віктору Каплуну було 50 років.

2 квітня під час виконання бойового завдання біля села Невське у Сватівському районі Луганської області загинув Віктор Каплун. Він потрапив під мінометний обстріл із боку російських окупантів. Про це повідомили у Валківській міській раді.

«Валківська міська рада висловлює слова глибокого жалю та співчуття дружині, доньці, батькам, бойовим побратимам, рідним та близьким загиблого Героя. Шана та вічна пам’ять мужньому сину України, який віддав своє життя за свободу і незалежність рідної землі», — зазначили у міськраді.

Віктор Каплун народився 1973 року в селі Огульці (Валківська громада). Потім його родина переїхала до Харкова, де Віктор Каплун закінчив школу, працював на різних підприємствах. У 2018 році зі своєю родиною повернувся до Огульців.

14 вересня 2022 року Віктора Каплуна мобілізували. Він служив старшим сержантом, командиром відділення механізованого батальйону. Попрощалися із захисником 13 квітня в Огульцях.

Віктор Каплун. Фото: Валківська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківській області попрощалися із двома захисниками. Олександр Немашкало із Богодухівської громади загинув у Бахмуті, Руслан Гриценко з Валківщини отримав важке поранення й помер під час евакуації до медзакладу.

Джерело

Новости Харькова