На Харківщині проводили в останню путь снайпера 54-ї бригади

Коли Дергачівську громаду звільнили, Олександр Грушко долучився до ЗСУ.

Олександрові Грушко було 29 років.

25 січня у Дергачівській громаді попрощалися з військовим Олександром Грушком, який долучився до Збройних сил України після деокупації громади. Про це повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації В’ячеслав Задоренко.

Олександр Грушко народився у селі Безруки Дергачівської громади, дитинство провів у селищі Слатине. Близько десяти років тому переїхав до Козачої Лопані. Тут він одружився.

Під час повномасштабного вторгнення селище Козача Лопань перебувало в окупації. У вересні, коли громаду звільнили, Олександр Грушко разом із дружиною виїхав із Козачої Лопані до батьків у Слатине. Згодом він доєднався до Збройних сил України та пішов захищати Україну.

Він служив стрільцем-снайпером 54-ї окремої механізованої бригади. Загинув у боях на Луганському напрямку.

«Цього року Олександру мало виповнитися 30 років. Він був добрим і чесним чоловіком, справжнім патріотом і зразковим сім’янином. Десятки людей прийшли попрощатися з ним на кладовище по провулку Семенському у Дергачах», — розповів В’ячеслав Задоренко.

Олександр Грушко. Фото: В’ячеслав Задоренко

Як писав KharkovNEWS.info, 9 листопада біля селища Новоселівське (Сватівський район Луганської області) загинув боєць 92-ї бригади Євген Коржов. Тривалий час він вважався зниклим безвісти. 25 січня Євгена проводили в останню путь в Лозівському районі.

Джерело

Новости Харькова