На дорогах у Харківській області встановили нові знаки про мінну небезпеку

Водіїв закликають не ігнорувати позначки про міни.

Попереджувальні знаки розташовані від перехрестя автодоріг М-03 сполучення Київ — Харків — Довжанський та Н-26 Чугуїв — Мілове до міста Ізюм.

Служба автомобільних доріг у Харківській області отримала від благодійного фонду «Червоний Хрест» попереджувальні знаки про мінну небезпеку. На дорогах регіону встановили 35 таких знаків. Про це повідомили на офіційній сторінці Служби автодоріг у Харківській області у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода у Харківській області погіршиться

Водіїв Харківщини просять звернути увагу на встановлені попереджувальні знаки.

«Це було зроблено для того, щоб попередити населення та водіїв про мінну небезпеку на деокупованих територіях області, яка виникла в результаті повномасштабного військового вторгнення та бойових дій окупантів у нашій області. Шановні водії, просимо звернути увагу на попереджуючи знаки та бути обережними за кермом», — звернулися у Службі автомобільних доріг.

Фото: Служба автодоріг у Харківській областіФото: Служба автодоріг у Харківській областіФото: Служба автодоріг у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що у Харківській області не розміновані навіть 10% територій. Крім того, на 60% сільгоспземель не можна працювати через замінування, їхнє розташування у «сірій зоні» або тимчасову окупацію.

Джерело

Новости Харькова