На дачі у Харківській області знайшли замотане у ковдру тіло

Убивцю розшукали.

Чоловік убив знайомого та сховав тіло на території садового товариства.

На покинутій дачній ділянці у селі Огульці Валківської громади знайшли тіло людини, замотане в ковдру та перев’язане мотузкою. Поліцейські виявили на тілі чоловіка ножове поранення в області грудної клітини. Попередньо було встановлено, що ушкодження чоловікові завдали кілька місяців тому. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування встановили зловмисника. Ним виявився 61-річний місцевий мешканець. За даними слідства, вбивство сталося під час розпиття алгоколю.

«З померлим він познайомився ще у січні 2023 року. Під час спільного розпиття алкоголю зловмисник спричинив знайомому смертельне ножове поранення. Тіло чоловік замотав у ковдру та відвіз на територію одного з садових товариств, де сховав під дошками та соломою», — розповіли в поліції.

Зловмиснику оголосили підозру 29 квітня. Йому загрожує 15 років позбавлення волі. Суд обрав чоловікові міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

За інформацією Харківської обласної прокуратури, 61-річний чоловік, син та його знайомий разом випивали. Між чоловіком та знайомим його сина виник конфлікт, той завдав опоненту удару ножем. Випивали чоловіки у Буцьківці, тіло вбивця заховав в Огульцях.

Як писав KharkovNEWS.info, Київський районний суд Харкова виніс вирок 53-річному харків’янину, який убив колегу та розчленував його тіло. Вбивці призначили покарання у вигляді 14 років ув’язнення. 

Джерело

Новости Харькова