На автодорозі, що пролягає через дві громади Харківщини, завершують ремонт

Траса пролягає через Печенізьку та Чкаловську громади.

Незабаром буде завершено роботи на автодорозі «/М-03/ – станцiя Гракове – Базалiївка – гребля».

Автотраса є складовою альтернативного маршруту до Вовчанської та Великобурлуцької громад, — зауважили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Як повідомив заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам, цей маршрут використовується для доставки гуманітарних вантажів, евакуації цивільного населення та ліквідації наслідків обстрілів.

На ділянці ремонту в межах Чкаловської громади невдовзі планують встановити нові дорожні знаки. Від дороги державного значення «Чугуїв – Мілове» до села Леб’яже вже нанесли горизонтальну розмітку.

«Першочергово забезпечуємо транспортне сполучення між громадами, які тривалий час були під окупацією та масованими обстрілами ворога, де вщент зруйновані шляхи та пошкоджені мостові споруди і ускладнювалось переміщення транспортних засобів та техніки», – розповів Михайло Харнам.

На другій ділянці ремонту дороги в Печенізькій громаді уже влаштовують шар основи з піщано-щебеневої суміші та вирівнювальний шар з асфальтобетону. Нині залишилося відновити приблизно 2 км дорожнього покриття.

Як писав KharkovNEWS.info, в Ізюмі перекриють дорогу через ремонт тимчасової переправи

Джерело

Новости Харькова