Мінаєва відзвітувала про роботу “пунктів незламності” в громаді

Один пункт відкрили і обладнали, йдуть роботи над відкриттям інших

Мер Чугуєва Галина Мінаєва звернулась до мешканців громади і розповіла про підготовку до зими. В першу чергу вона відзначила, що допомога надається незахищеним верствам мешканців громади. Також міська очільниця розповіла про «пункти незламності».

Про це йде мова в її відеозверненні, опублікованному на сторінціі у Facebook, пишуть новини Чугуєва.

Галина Мінаєва розповіла, що були виявлені домогосподарства і родини, які найбільш потребують допомоги. Їм була надана матеріальна допомога, щоб вони змогли закупити дрова для обігріву. Також надається допомога від держави у вигляді дров.

Також Мінаєва нагадала про передані пічі-буржуйки. Ці пристрої передали головам ОСББ і іншим керівникам багатоквартирних будинків. Вони вже почали встановлювати буржуйки. Для опалення були закуплені дрова, які розвезуть по адресах, де встановлені пічі. Мінаєва відзначила, що це часткове вирішення питання пунктів обігріву. Вона подякувала головам ОСББ і мешканцям за допомогу і солідарність у вирішенні проблем.

Після цього Мінаєва розповіла, що планується відкрити «пункт незламності» у кожному населеному пункті громади і мікрорайоні. На даний час відкритий і повністю обладнаний 1 такий пункт обігріву. За словами міської голови Чугуєва в таких пунктах можна буде перебувати з дітьми, отримати медичну допомогу. Робота в цьому напрямку продовжується – проводяться ремонти приміщень, закупається обладнання.

Джерело

Новости Харькова