Мешканець Харківщини ґвалтував неповнолітню сестру

Чоловіка затримали.

Житель Первомайського дожидався, поки всі родичі підуть із дому, та ґвалтував неповнолітню сестру.

Патрульні затримали у метро 30-річного педофіла на ім’я Іван, який ґвалтував свою неповнолітню зведену сестру. Крім того, він робив порнографічні фото й відео з нею. Слідчі провели обшук у місті Первомайський, де живе педофіл, та опитали його родичів. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

«Чоловік поводив себе дуже нервово, тому правоохоронці прийняли рішення перевірити його телефон. На телефоні 30-річного Івана поліцейські знайшли порнографічні фото та відео з неповнолітньою дівчиною. Справа одразу перейшла до слідчих — слідчо-оперативна група виїхала до адреси проживання для проведення обшуків та опитування родичів», — розповів Сергій Болвінов.

Зокрема, правоохоронці допитали постраждалу дівчинку, маленького брата та їхню матір. Дівчинка розповіла, що зведений брат примушував її до всіх дій тоді, коли родичів не було вдома.

Чоловікові оголосили підозру за  ч. 6 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Йому загрожує 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

«Зараз він затриманий, незабаром має відбутись суд для розгляду міри запобіжного заходу тримання під вартою», — зазначив начальник слідчого управління.

Фото: Сергій Болвінов

Як писав KharkovNEWS.info, 48-річний мешканець Валківської громади протягом року ґвалтував 14-річну доньку своєї знайомої. У червні 2022 року йому оголосили підозру, за два місяці обвинувальний акт направили до суду.

Джерело

Новости Харькова