Лікар Комаровський почитає вірші вбитого на Харківщині поета Володимира Вакуленка

Він просить дітей зробити до них ілюстрації.

Відомий лікар та шоумен Євген Комаровський прочитає вірші поета Володимира Вакуленка, якого росіяни вбили під Ізюмом.

Про це Комаровський повідомив у своїх соцмережах. Він відібрав 16 віршів дитячого письменника і просить дітей зробити малюнки на кожні чотири строчки віршів. Ці ілюстрації стануть своєрідним відеокліпом, який вийде на каналі Євгена Комаровського на Youtube в рамках проєкту «Казки українською».

Список віршів можна подивитися на сторінці лікаря у Facebook, а малюнки він просить надсилати на пошту: [email protected]

«Крім малюнків, мені потрібні будуть для підсумкового відео фото дітей — вік та ім’я, обов’язково, прізвище, місце проживання — бажано», — пише Комаровський.

Поет та дитячий письменник Володимир Вакуленко жив у селі Капитолівка Ізюмської громади, яка потрапила під окупацію на початку березня. 23 березня за ним прийшли російські військові, і з того часу чоловіка ніхто не бачив. Кілька місяців його вважали зниклим без вісті, але у листопаді завдяки ДНК-експертизі вдалося ідентифікувати його тіло. За даними слідства, Вакуленка вбили з пістолета пострілом у серце. Поховали письменника на кладовищі №2 у Харкові.  

Джерело

Новости Харькова