«Кожен день — це підготовка до контрнаступу»: командир харківської бригади ТрО про ситуацію у Бахмуті

Бійці несуть службу під безперервним вогнем.

Тривалий час бійці 127 окремої бригади ТрО воюють у Бахмуті на Донеччині.

Кожен день для бійців — день підготовки до вирішального наступу — підкреслив комбриг Роман Грищенко («Дядя Рома») у своєму зверненні.

«Кожен день, допоки стоїть Бахмут, кожен день — це день підготовки до вирішальних дій, контрнаступу, та підготовки Сил оборони України для знищення нашого ворога», — розповів Роман Грищенко.

Безперервно по українських захисниках б’є ворог.

«По нас  наносять ракетні удари, безперечно, безперечно б’є авіація, танки, артилерія, але кожен мій побратим несе службу достойно, кожен тримає удари із гідністю, відбиває їх, знищує ворога» , — каже «дядя Рома».

Бійці гідно несуть службу на одному з найгарячіших напрямків бойових дій.

«Ми не маємо права залишити цей борг, цю війну нашим дітям та онукам. Ми повинні закінчити її обов’язковою своєю перемогою. Отже, фортеця Бахмут стоїть, ми тут ми виконаємо накази, свої обов’язки».

Як зауважила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, найбільше наступальних зусиль ворог застосовує на Бахмутському напрямку. Там сконцентровані його найпрофесійніші підрозділи, використовується значна кількість артилерії та авіації. Щодоби ворог здійснює у Бахмуті від 40 до 50 штурмів та понад 500 обстрілів. 

Як писав KharkovNEWS.info, бригада тероборони Харкова отримала бронетранспортери Spartan.

Джерело

Новости Харькова